O Lekobebi

Modrost narave za nego vaših malčkov in otrok

Nega za malčke

Družina izdelkov Lekobeba je v prvi vrsti namenjena negi dojenčkov in otrok, po določenih izdelkih pa bodo z zadovoljstvom segali tudi odrasli in starostniki. Gre za izdelke, ki smo jih z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in posluhom za želje uporabnika v podjetju Lekos ves čas razvijali in dopolnjevali.

Kakovost

Sestavine so pod nadzorom pooblaščenih laboratorijev naših dobaviteljev in ustrezajo vsem potrebnim standardom kozmetične, farmacevtske, prehranske in lekarniške dobre proizvodne prakse. Za doseganje visoke mikrobiološke kakovosti in hipoalergenosti v kozmetičnih izdelkih uporabljamo prečiščene farmacevtske vode. Skladno z zakonodajo za otroško kozmetiko koncentracija potencialnih alergenov v nobenem kozmetičnem proizvodu linije Lekobeba ne presega 0,001 %.

Sestavine

Izdelki Lekobeba temeljijo na enostavni sestavi, z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin naravnega izvora. Pri kozmetičnih izdelkih so to predvsem rastlinski izvlečki, olja in maščobe ter voski. V največji možni meri uporabljamo sestavine iz lokalnega okolja in sosednjih držav.