Vetrovno mazilo

lekobeba 0001 vetrovnomazilo

50 ml

Za miren trebušček

Mazilo z nežno teksturo za sproščujočo masažo spodnjega dela trebuščka pri dojenčkih in otrocih. Dotik v sinergiji s kombinacijo izvlečkov brina, rožmarina, evkaliptusa in sivke ustvarja občutek ugodja in toplote. Mazilo nanesemo v tankem sloju z rahlimi krožnimi gibi. Priporočamo uporabo večkrat dnevno.

Tudi za odrasle

Za toplo občutje ugodja na trebuhu.

Sestavine

Beli vazelin, sezamovo olje, eterična olja brina, rožmarina, evkaliptusa in sivke.

Deklaracija

Uporaba

Nežna tekstura mazila za sproščujočo masažo spodnjega dela trebuščka pri dojenčkih in otrocih. Mazilo z rahlimi krožnimi gibi v tankem sloju nanesemo večkrat na dan. Dotik v kombinaciji z izvlečki brina, rožmarina, evkaliptusa in sivke ustvarja občutek ugodja in toplote.

Opozorilo

Vetrovno mazilo ne nanašamo na poškodovano kožo in na sluznice. Nekaj urna rdečica po nanosu je tipična, saj vtiranje izdelka pospešuje prekrvitev kože. V primeru daljše kontaktne alergične reakcije se svetuje prekinitev uporabe proizvoda. Po uporabi si temeljito umijte roke. Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo pod pokrovčkom. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Shranjujte v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)

Petrolatum, Sesamum Indicum Oil, Juniperus Communis Oil, Rosemary oil, Eucalyptus Globulus Oil, Lavandula Angustifolia Oil.

Več ...